Telefon

Randevu için Türkiye’nin her yerinden 444 2 313 numaralı telefonu doğrudan arayabilir ya da 7/24 online randevu sistemini kullanabilirsiniz. İlk defa randevu alıyorsanız telefon numaralarımızdan ulaşmanız gerekmektedir. Siteye üyelik online randevu sisteminin aktivasyonu için yeterli değildir. Online randevu sistemini daha önce muayenehane hasta bilgi sistemine kayıtları yapılmış ve sitemize üye olmuş hastalarımız kullanabilirler.

Olası randevu değişikliklerini ve zorunlu iptalleri randevu saatinden en az dört saat önce bildirmenizi rica ederiz. Bu; randevu almak için sıra bekleyen hastalarımız için olanak yaratması açısından önemlidir. Bu konuda göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Online randevu sistemini kullanarak randevu almak istediğinizde uygun saatlerde randevu temin edemediğinizde ve acil durumlarda lütfen telefonla başvurunuz.

Randevu aldığınızda ve randevu saatinizden 4 saat önce sistem size otomatik olarak mesaj gönderecektir. Özellikle randevu aldığınızda mesajınızdaki tarih ve saati kontrol ediniz herhangi bir uyuşmazlık varsa lütfen bildiriniz. Mesajınızdaki tarih ve saatin geçerli olarak kabul edileceğini özellikle hatırlatırız.

Hasta muayeneleri için ayrılan süre her randevuda 30 dakikadır. Lütfen randevu saatinden 15 dakika önce muayenehanede bulunmaya özen gösteriniz. Teknik bir sorun nedeniyle olabilecek gecikmeler, acil müdahale gerektiren hastalara öncelik verilmesi veya bazen önceki hastaların beklenmedik şekilde muayene odasını kirletmeleri sonrasında olası temizlik için geçebilecek süreler dışında randevu saatlerinizi büyük titizlikle korumaktayız. Bu gibi tarafımızdan kaynaklanan teknik gecikme durumlarında size ayrılmış 30 dakikalık süreyi kesinlikle koruyacağımızı, buna karşılık randevunuza geç kaldığınız durumlarda sizden sonraki hastaların haklarına saygı göstermek ve kalite standardımızı korumak için size ayrılmış süreyi kısaltma ve randevunuza 15 dakikadan daha çok geç kaldığınız durumlarda ise randevunuzu iptal ederek başka bir tarih ve saate yeniden randevu planlanma hakkımızı saklı tuttuğumuzu lütfen biliniz. Kontrol muayenelerinde 30 dakika sınırı yoktur. Bu süre hastanın veya hastalığının durumuna göre daha kısa olabilmektedir. ÇOK ACİL hastalar için istisnalar uygulanacağı muhakkak olup, sadece yüksek ateş varlığının ÇOK ACİL hasta grubuna girmediğinin özellikle bilinmesini rica ederiz. Hizmet kalitemizi yükseltmek için gösterdiğimiz çabaya göstereceğiniz anlayış ve katkı için teşekkür ederiz.


Okunma Sayısı : 6011